Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13748400 Apr 21, 2018 at 04:01 PM · Edited over 1 year ago
1 Post
Om dig

Namn: Alexander Bergström

Ålder: 18 år

Berätta om dig själv: Jag är en 18-årig svensk student som studerar Info media. Jag har spelat det här spelet någonsin sedan tidig wotlk, men innan legion spelade jag bara det på en casual nivå och puggade content istället för att gå med i en guild. I denna expansion lärde jag dock mig hur roligt raiding var eftersom jag fick se innehåll som jag aldrig sett tidigare, vilket gjorde att jag blev bättre och bättre på spelet.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Gaparox Hunter MM

Battletag: Gaparox#2285

Armory link: http://eu.battle.net/wow/character/kazzak/Gaparox/

Hur många dagars /played har du på din karaktär? Totalt: 196 dagar, 110: 95 dagar

Om ditt gear: Jag använder mig mest utav Mastery gems och enchants då det har best scaling för mm, men jag simmar min karaktär ofta för att se ifall något annat är mera värt.

PvE

Tidigare erfarenheter: 8/10 M nighthold (star augur dog precis efter TOS prepatchen), TOS tog jag en paus, 11/11 M Tomb

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/id/1445522

Nuvarande guild: Xeon

Tidigare guilder: Min första raiding guild kallades Ultima Invasione. Jag gick med i dem i början av Nighthold och vi slutade tier på 8/10 Mythic. Guilden föll ihop under början av antorus på grund av att guildmästaren var omotiverad. När detta hände lämnade jag guilden och tog en paus från Raiding. Några veckor innan Antorus släpptes gick jag med i en guild som heter Battle of attririon. Den här guilden föll snabbt, eftersom ledarskapsproblem. De flesta medlemmarna skapade ett nytt Guild som heter Newfound Glory. Jag spelade i Newfound Glory ända fram tills vi började få roster-problem. Många medlemmar bestämde sig därför för att sluta. Vi slutade det på 5/11 M.

Jag gick sedan med i AIO, jag gick med i guilden med några vänner när de var 9/11 M. Efter lite mer än en månad slutade vi äntligen argus med hjälp från några spelare från eXample och en Holy Pala från FatSharkYes. Jag lämnade denna guild på grund av att flera medlemmar har problem med attityd och internetuppkoppling (Raidleader spelar genom att dela sin mobila anslutning till sin dator).

Jag har nyligen gått med i Xeon men efter ett par raids med dom känner jag att guilden inte riktigt passar mig.


Varför söker du just till Reverse Polarity?: Jag söker en högt presterande guild med bra stämning och jag hoppas att reversed polarity är en sådan guild


UI

Screenshot på ditt UI:

https://gyazo.com/ac6102455e331d12ed2cc11c1db50639

https://gyazo.com/20c1df4e90790ff5029714b4da1e3eeb

Redogör för vilka addons du använder dig av: Jag använder mig utav bartender för min UI, WA för att hålla koll på debuffs och recources samt bossar, Angry assignments, Exorsus Raid tools, Quartz, RCLootCouncil.

Redogör för vilka macros du använder dig av: Pet controlls, @cursor för t.ex sentinel, Stopcasting för interrupts och defensives samt en och annan cancel aura.

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning:

Hårdvara: https://gyazo.com/ec0d0ec35aea58a709d3fe36af53fc7d

Uppkoppling: http://www.speedtest.net/result/7246638270

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? Att ständigt förbättra mig själv och uppnå en stadig progression på en hög nivå.

Tillgänglighet: Jag är nästan alltid tillgänglig.

Finns det någon i RP som du känner som kan voucha för dig? : N / A

Övrig information: Jag ansöker tillsammans med en annan spelare vid namn Xrozz. Jag har ingen aning vad er policy för folk som ansöker i grupp är men om ni ger oss en chans lovar jag att ni ej blir besvikna.

Jag hittade er på wowprogress.

Har du något du vill fråga oss: N / A+
+0
Page 1