Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13669755 Feb 26, 2018 at 12:26 AM · Edited over 1 year ago
1 Post
Om dig

Namn: Chris

Ålder: 32

Berätta om dig själv: 32 år nu. Positiv och glad person som tränar iaf 3 gånger i veckan. Hälsa och kost är viktigt för en pigg knopp! Gillar utomhus liv speciellt i värmen. Glad i resor och äventyr. Stor passion för dator / konsol och spel överlag. Spelat allt ifrån FPS till Hack n Slash och MMO. Frälst i WoW sedan release.

Jobbar som ekonomi chef i familje företag, som finns både här och i Spanien. sköter oftast allt hemifrån dessutom. Väldigt chill och har mycket fritid.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Therian, Warrior, Fury

Battletag: DrFeelgood#21849

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/therian

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
Runt 425 varav 145 i Legion.

Om ditt gear: Mastery > Haste > Versa > Str > Crit

PvE

Tidigare erfarenheter: Spelat sedan release on and off tills nu. World 150-500 beroende på hur seriöst jag gått in för det. Även hög rated RBG spelare.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/kazzak/therian

Note : Logsen är tagna under början på min semester så performar på en Laptop med dålig connection här. Vet att jag kan göra ett mycket bättre jobb "hemma" vid min station.

Nuvarande guild: Är med i en random guild atm. Varit i Spanien i nästan 1½ månad och tog ett break ifrån spelandet efter att ha lirat konstant sedan Legion release. Current EXP 7/11 Mythic Antorus. Kommer hem 5 Mars.

Tidigare guilder: Var med om 3 guild splits i Legion. Senaste guilden jag var med i hette Equity här på Kazzak, detta var precis innan jag drog till Spanien. Downade 7/11 Mythic med dem innan jag quitta.

Varför söker du just till Reverse Polarity?:
Vill vara med i en hel svensk guild med bra progress och inte för mycket tider och ni omfattar detta ganska väl. Samt att ni verkar vara ett riktigt skönt gäng.


UI

Screenshot på ditt UI:

Combat : https://i.imgur.com/R0tNucV.jpg
Non-combat : https://i.imgur.com/YyVtvWc.jpg

Addons : TMW, WA2, DBM, ElvUI, Details!, SexyMap, RT Note, Lootcouncil addons.

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: 3.5 GHZ 9800 GTI 1 TB SSD


Mål med ditt WoW-spelande: Strävar alltid efter att bli bättre och lära mig av det jag gör fel. Spela med liksinnande och alltid gå efter "Cutting Edge" progress. Sätter guild före allt, tror på lagspel.

Tillgänglighet: Inget spikat framöver. Blir en tur till Spanien i Sommar i slutet av Augusti men innan dess har jag inget alls mer än träning och gaming.

Finns det någon i RP som du känner som kan voucha för dig? : N/A

Övrig information: Är tillgänglig från 5 Mars alltså inte kommande reset utan den efter.

Har du något du vill fråga oss: Inget jag kan komma på iaf. Känns som jag fått med allt.
+0
Page 1