Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13451949 Sep 23, 2017 at 04:06 AM
1 Post
Namn: Yusuf a.k.a Yussi

Ålder: 20

Jag är vad man skulle kalla en fridfull kille med en hel del skratt inom sig. Jag är lugn och fokuserad under press och har alltid en positiv attityd emot mina medspelare. Jag pluggar på deltid här i Lund och jobbar deltid (främst på helger) i en restaurang. På min fritid chillar jag främst hemma och tar det lugnt eller går "crazy" med polarna!


In-game namn/klass/spec:
Éxpress, Rogue, Assasination/Sub

Battletag:
kkkING#2749

Armory link:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/silvermoon/%C3%A9xpress

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
Över 60 i nuläget, bara spelat min rogue i Legion.

Om ditt gear: Mastery>Agi>Crit/vers i nuläget för Assa och i sub så är del följande: Agi>Vers>mastery>crit (Kan diskuteras, jag föredrar Mastery>Vers).

PvE

Har alla Cuttin Edge sedan Legion släpptes (inte Helya), har 6/9M just nu i ToS. Annars har jag inte mycket mer erfarenhet när det gäller PvE, dödade en bit Mythic bossar i HFC men inget värt att nämna.

Logs:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/silvermoon/%C3%A9xpress

Nuvarande guild:
https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Carnage+Inc

Tidigare guilder: Flex Army - Outland: hade inte nog med intresse så vi flyttade till Silvermoon för att utöka vår roster. Gick inte ihop så jag drog min vidare till Endless Resonance - Silvermoon. Där drog ledaren och vår core slog sig ihop med Carnage Inc - Silvermoon. Är där fortfarande och de är medvetna om att jag ska byta guild/köra Horde.


Varför söker du just till Reverse Polarity?:
Är ny på Horde och behöver ett community för att kunna lära känna till folk och skaffa kontakter.


Screenshot på ditt UI: https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Carnage+Inc

Redogör för vilka addons du använder dig av: DBM, MSBT, Weakauras, bartender och några mindre addons..

Redogör för vilka macros du använder dig av: Focus macros främst för Tricks och en kick macro för närmsta casting target.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ehm, inget speciellt med min pc, men håller på att köpa nytt och budgeten ligger på 20.000 kr.

Mål med ditt WoW-spelande: Jag vill kunna lära känna nya människor och skaffa kontakter. Annars så är målet att "växa" som en spelare och målet är satt som top 100 rogue world (assa main, toh..)

Tillgänglighet: Jag kan vara närvarande 110%, den enda anledningen för att jag inte skulle dyka upp är viktiga saker irl som inte går att undvika. Jag är nästan alltid vid min pc annars, så går alltid att nå mig även om jag inte lirar WoW.

Finns det någon i RP som du känner som kan voucha för dig? : N/A

Övrig information: Helt enkelt fann jag er genom Wowprogress, har lagt ut några applikationer om jag ska vara ärlig. Blev frågad utav Thats Nice på tarren mill att göra en applikation också (bland annat) men skulle föredra en mysig svensk community.

Har du något du vill fråga oss: Så länge det inte är en STÖRRE skillnad mellan Sub/assa så skulle jag föredra att spela Assa. Då det alltid funkat och just som det ser ut nu (23/9-17) så är det bara en 3% skillnad mellan sub/assa för nästa tier; Notera att detta kan förändras!!
+0
Page 1