Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13333169 Jul 04, 2017 at 10:28 PM · Edited 11 months ago
1 Post
Om dig

Namn:

Kristian O' Ekström

Ålder:

31 vintrar

Berätta om dig själv:

Heter Kristian Olivares Ekström, är 31 år och kommer ifrån Småland, Växjö! 😎 Bor förtiden i Norge och gjort det senaste 4 åren. Jobbar inte längre utan sålde min part av ett företag för ungefär 3 år sedan nu och har egentligen bara levt på besparingarna ifrån detta. Är med i lite investments här och där men i övrigt så är jag en ganska fri själ. Spenderar mycket tid vid datorn men också med familj och vänner. Gillar naturen väldigt mycket, gillar hiking, fiske, träning och framförallt alla typer av bärdsporter. Har väl varit lite adrenaline junkie över åren men har med tiden tonat ner på dessa intressen pga av skador och andra olyckor och är väl lite slacky av mig nu gämnfört med innan och är otroligt kär i min War och varit i över 12 år nu 😍

En öppen själ med glimt i ögat, alltid glad och posetiv och tror starkt på lag känsla och teamplay vilket jag anser vara en vital del till framgång här i livet. Hjälpsam och lite pedantiskt och lär mig alltid av mina misstag och har väldigt lätt att ta "constructive criticism".


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec:

Kelldhar, Warrior, Fury (M), Arms (O)

Battletag:

Kelldhar#21349

Armory Link:

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sunstrider/kelldhar

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 520 dagar, 90 på 110.

Om ditt gear: Fury : Haste mastery främst för Fury, gemmar Haste för 30%+ och eftersom DoS (Draught of Souls) inte längre är viable så är Haste återigen bästa stat för Fury. Gem wise så går jag haste all the way för Fury. Ju mer haste, desto mindre GCD's på dina Abilities.

Fury stat weight : Haste > Mastery > Vers > Str > Crit

Arms : Arms är inte så baserat på Mastery som innan men det är fortsatt main stat, haste väger upp lite mer än innan men vers spelar definitivt en stor roll här också. En kombination av alla 3 är väldigt bra, men främst vill du ha mer Mastey eftersom den är baserad på Colussus Smash effekt och ju mer du har desto mer dmg till target gör du. Gem wise så går jag mastery all over. Mastery är extremt starkt för Arms och med runt 18-20% Haste så är du all good.

Arms stat weight : Mastery > Haste > Vers > Str > Crit

Bästa är att i ToS är det lite gear som skiljer mellan specsen, vilket gör det enkelt för en att köra båda specsen och min maxa mer eller mindre. Saknar dessutom bara Arms sista leg (The Eye of the Storm) så är jag full BiS i båda specs när det kommer till legendaries.


Simmar alla nya delar och checkar ständigt efter updates för båda specs, både på forum, discord och youtube.PvE

Tidigare erfarenheter:

Classic World of Warcraft:

Raidade MC/BWL/AQ20/AQ40 med <Curse> på Stormscale / Horde som Fury. Allt pre-nerf förutom C'thun i AQ40. Dom föll sedan samma och ledare skapade nya guilder som Rapid Eye Movement, Insert Coin osv. Jag tog då en break för min motivation dog med guilden och missade därmed Naxx40.

The Burning Crusade:

Kom tillbaka precis innan release. Spelade nästan hela expansionen. Raidade på Stormscale / Horde med <nam> som Fury. Gjorde fulla clears pre-nerf upp till SWP release. Skippade jävligt mycket i skolan här för att ens kunna hålla mig på denna progress nivå men kände sedan att jag var tvungen att ta en break ifrån allt spelande om jag överhuvudtaget skulle kunna göra någon form av catch-up i skolan. Därav så slutade jag precis innan SWP kom ut och fick aldrig riktigt uppleva den instancen.

Wrath of the Lich King:

Kom tillbaka runt Trial of the Crusader. Denna gånng rerollade jag på Chromaggus / Alliance och joinade några svenska kompisar och deras guild. Vi gjorde alla bossar Heroic upp till Anub'Arak som faktiskt skapade en guild split. Jag sökte mig desperat vidare för att jag inte kände mig klar med expansionen. Hoppade med i <Minority> som var en relativt nyskapad guild då och flyttade till en ganska död realm som hette "Lightning's Blade". Vi cleara allt upp till LK25HC som tog oss över 300 attempts när vi äntligen fick ner han. Fick även med mig en Server first titel från Ulduar Yogg 0 keepers " Death's Demise". Efter detta race så fick jag ett jobb erbjudanade i San Diego, California. Som jag verkligen inte kunde tacka nej till och som även format min realitet till den person jag är idag. Det var time of my life 😎

Cataclysm:

Kom tillbaka ganska sent, runt Dragon Souls release typ och joina en guild som hette <No Progress> på Xavius / Horde. Cleara hela och gjorde sen Firelands HC clear inget pre-nerf utan långt efter DS var helt cleared.


Mists of Pandaria:

Tyckte att det var skit trist i MoP i början och kände att jag inte var så sugen på PvE. Började istället PvP'a och skapade ett sjukt bra RBG team som jag ledde upp till 2500 rating och fick High Warlord titel. Slutade PvP'a när jag fick nys om SoO och joinade upp med en guild som hette <Crimson> på Shattered Hand / Horde. Körde nog SoO i typ ett år var helt främst i den instancen och hade brutalt kul med båda specs där.

Warlords of Draenor:

Spelade knappt WoD tills 3 månader innan Legion aonnacement. Hade otroligt mycket med min karriär här och hade ingen tid till att sitta och spela dator. Därav PvP'ade jag lite från och till men inget seriöst. Hoppade med i Fatalis på Outland / Alliance runt 3 månader innan Legion kom ut och gjorde late clears i alla instancer mest för nostalgi och mounts *lel* 😋Legion:

Okej så Legion har haft mig runt sitt lill finger sedan release. Tror aldrig jag spelat en expansion så mycket som jag spelat denna och jag verkligen brinner för mig Warrior just nu och har gjort sedan Legion släpptes. Gått från att spela med <Fatalis> på Outland / Alliance upp till Helya progress till att återigen gå Horde och återförenas med många RL vänner som gjort comeback efter många många års break. Spelade en tid i <TEAM DONE> som tråkigt nog splittade runt Botanist Mythic.


Blev då scoutad av <Repose> som jag spelade med ända in till 250 wipes i fas 1 på Gul'dan då. Kände en extrem burntout var påväg och kände att jag ville steppa ner. Har sedan dess spelat med <Essence> en av världens bästa 2 dagars guilder men känner nu att jag vill ha lite mer action än bara 2 dagar, speciellt nu när jag har tiden på min sida. Saknar liksom split runs och den där 3e dagen för progress...Kom dessutom inte överrens med RL i <Essence> som är känd för att vara ett riktigt rövhål. Han gick även ut på forumet sedan och sa förlåt till alla för hans beteende och hur han uppfört sig. Jag känner bara att de kommer inte dröja länge innan han flippar igen. Före jul lämnade typ 10 spelare pga av han och andra och nu har jag med leftat.

Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/sunstrider/kelldhar

Nuvarande guild:

Guild lös atm, lämnade <Essence> för ett par dagar sedan.

Tidigare guilder:

Sumerade allt i min förklaring ovan i "tidigare erfarenheter"

Varför söker du just till Reverse Polarity?:

Vill lira i ett helt svensk guild med solid progress. Verkar som ni är ett stabilt team med många hungriga själar och därav tänkte jag det är värt ett försök. Är dessutom sugen på 3 dagars raiding istället för 2 dagar.


UI

Screenshot på ditt UI:

Combat : http://imgur.com/a/X8uv0

Non-combat : http://imgur.com/a/ZYoOK

Redogör för vilka addons du använder dig av:

DBM, elvUI, SexpMap, AngryAssignments, RC Loot, Skada, WA2, TMW.

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning:

Hårdvara : ASUS RoG 3.5 GHZ, 30 GB Ram, Gforce 9800 GTX, funkar skit bra.

Nät : http://beta.speedtest.net/result/6428277410 (Är på semester hemma i Sverige, bor i Norge annars. Har 10/1 Fiber här och har 300/300 hemma i lyan i Norge). Runt 36 MS in-game här hemma hos morsan så inga probs när de kommer till raid)


Mål med ditt WoW-spelande:

Vill ha content clear, jag bryr mig inte så extremt mycket om gear. Är mer för progress isf och vill spela hela Legion och döda alla bossar pre-nerf med ett team som är liksinnat och känna mig till rätta. Är verkligen villig att brinna för dessa mål - ja.

Tillgänglighet:

Hehe sitter och väntar på att raiden ska börja från att jag vaknar typ. Finns de något mysigt att göra in-game så är jag inne. Spelar runt 4-8 timmar dagligen beroende på humör och lite vad som sker. Är en typical 100% attendance kille. Lite svart eller vitt, inget emellan. 110% eller 0% lite så funkar jag. Tycker jag om det jag gör, ger jag det mitt allt.

Finns det någon i RP som du känner som kan voucha för dig? :

N/A

Övrig information:

Hittade er när jag sökte på wowprogress efter ett nytt hem.

Har du något du vill fråga oss:

Inget konkret kanske dyker upp något påvägen. Annars är jag bara glad om jag får chansen att lira mer er! Hoppas ni gillar min applikation och att jag kan stå sida vid sida snart och mosa vidare i Legion!Regards / Kelldhar
+0
Page 1