Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13156260 Mar 27, 2017 at 11:16 PM · Edited 1 year ago
1 Post
Namn:Robin Rosén

Ålder:24

Berätta om dig själv: Aktiv målmedveten lugn och social person som gillar utmaningar, jag spelar väldigt mycket dator, ska mycket till för att få mig på dåligt humör! Jag bor i en ganska liten ort med min flickvän och våran ny införskaffade katt, Jag jobbar som snickare om dagarna.Om din karaktär

In-game namn/klass/spec:
Fársanbaloo-ShatteredHand Druid Guardian

Battletag: Aspackad#2949

Armory link: Se till att logga ut med PvE gear.

http://eu.battle.net/wow/en/character/shattered-hand/F%C3%A1rsanbaloo/simple

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
I skrivande stund har jag 218 days total
45 days på 110

Om ditt gear: Valet av mitt gear är enkelt då Mastery-versatility är det bästa jag kan ha för survival sen att där finns en del haste är ju för få till det med Irondur/ Ursol för att maximera antalet stacks jag kan ha uppe


PvE

Jag började spela spelet late Tbc då var det inte mycket raiding av,
Sedan i Wotlk så körde jag Naxx 15/15 normal (Undying) och Hc
VoA 4/4
Malygos
Onyxia
Sartarion 0 drakar
ToC 5/5 normal/hc
Icc 12/12 normal 5/12 Hc sedan tog jag ett litet break var mycket i skolan och halkade efter en del där, sedan kom jag tillbaka Late Cata och clearade dragon soul Normal

Mop: Så körde jag mest med vänner och lyckades då att få ihop en guild tillsammans I Siege (DC-Klubben) på shattered hand, vi tog 14/14 Normal Hc Och mythic!

När vi sedan kom in i WOD:
Highmal tog vi 7/7 Normal och Hc Highmaul och 5/7 Mythic
Blackrock tog vi 10/10 normal 10/10HMc 5/10 mythic för att sedan dispandade på grund av för lite folk till raids. Då joinade jag Imperia ganska sent i Hfc när dom redan hade dödat Archi,

Legion:
Så fortsatte jag köra med Imperia 7/7 mythic I emerald men sedan tog det stopp för våran proggress då det var bara några få personer som försökte få några uppgrades/Artifactpower så det var tvärstopp i TOV och då bestämde vi ifrån gamla DC-Klubben att vi skulle starta upp igen fast i namnet Pulse! Såg ljust ut till en början i Normal och Hc Nighthold och Tov 2/3M (efter nerf) men när väl Mythic kom så saknar vi personer hit och personer dit så blir nästan inga raids av och blir det någon av så får vi raida med socials och nu har dom flesta bestämt sig för att hitta andra guilds att spela med.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/22605521/latest/

Nuvarande guild: Pulse

Tidigare guilder: Står med i min Proggress


Varför söker du just till Reverse Polarity?:Ni ser ut att vara ett skönt gäng som får saker och ting gjorda under sina raids!


UI

Screenshot på ditt UI:
https://gyazo.com/eead9e799efeec0c7916163e2c5d6d21

https://gyazo.com/6888a8cf2243ecb151ed42efbd6976f8

Redogör för vilka addons du använder dig av:
Angry Assignments
Details (dps/healing mätare)
WeakAuras
DBMÖvrigt

Hårdvara och internet anslutning:
Gtx Titan Black edition
Intel core i7 4820K
32 gig ram 2400 MHz
2xSdd 120 gig 1xHdd 1tb
3 screens razer mus och razer chroma tangentbord
http://www.speedtest.net/result/6167765372

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? -Målet är att cleara content innan diverse nerfs kommer ut och förbättra sig hela tiden och ha himla roligt och spela tillsammans!

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? Jag kommer kunna närvara till 100% alla dagar!

Finns det någon i RP som du känner som kan voucha för dig? : N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Jag kan tillägga att jag har 54traits i resto och 39 i boomkin med :) och att jag hittade er på Wow Progress att ni sökte en guardian tank och även fast jag inte har så hög progress så ville jag ta chansen !
n
Har du något du vill fråga oss:Nej det tror jag inte! :)
+0
Page 1